Release notes KING Finance 4.7.4

Versie 4.7.4

Algemeen

Beste relatie, beschik je over de downloadgegevens en licentiegegevens versie 4.7.3 dan kun je de versie 4.7.4 downloaden en je huidige versie updaten.

Bankieren – afschriften inlezen, herkenning

Bank ontvangsten (ingelezen afschriftregels) worden in 1e instantie herkend op debiteur aan de hand van een IBAN nummer. Vervolgens wordt dan op bepaalde sleutelwoorden, zoals ‘factuur’ de juiste factuur gevonden zodat de ingelezen afschriftregel herkend en verwerkt kan worden in de financiële administratie.

Contracten 

Indien in iMUIS Contracten invoeren geen gebruik wordt gemaakt van inclusief prijzen (via de ordersoort), dan werd bij het toevoegen van een nieuwe regel en het overnemen van de velden met F8 het veld “Prijs/tarief incl BTW gewijzigd” onterecht op Ja gezet.  Bij het overnemen van de velden met F8 wordt nu rekening gehouden met de prijsinstelling.

Performance verbetering

Performance verbetering bij het verwerken van grote aantallen splitsboekingen via inlezen en de cloudswitch (API).

Spitsfactuur

Bij het aanmaken van een spitsfactuur voor een particulier binnen EU werd onterecht de melding gegeven dat een btw nummer ingevuld moest worden. Dit is nu verbeterd en particulieren binnen EU kunnen succesvol worden gefactureerd middels de spitsfactuur.

 

Related Articles