Release notes 4.6.1 – iMUIS Online

Versie 4.6.1

Btw aangifte – kolom aanvullen

Financieel > Btw-aangifte > Btw-aangifte > stap 3 wijzig aangifte / aanvullen bedragen (knop onderaan)

Middels de kolom aanvullen kun je na het opmaken van de btw-aangifte hier nog handmatig wijzigingen in doorvoeren. Handig als je bijvoorbeeld wel de correctiebedragen ter beschikking hebt, maar niet de aan te geven bedragen. Daarnaast kun je de btw-aangifte van administraties die niet in iMUIS Online worden gevoerd evengoed via iMUIS Online indienen. Vervolgens monitor je de status van de aangifte via het accountancy dashboard.

Dit is ook gemakkelijk als je bijvoorbeeld net een nieuwe klant hebt (en de administratie nog niet in iMUIS Online staat), maar je wilt wel al een schatting van de btw-aangifte doen.

Btw-aangifte kolom aanvullen 2020

Accountancy dashboard exporteren naar Excel

Via de knop ‘Export’ (knop rechts bovenin) worden gegevens vanuit het accountancy dashboard direct naar Excel geĆ«xporteerd. Alle gegevens die je, middels een filter, op dat moment in het dashboard bekijkt worden in de export opgenomen. Zo kun je, bijvoorbeeld op vaste (evaluatie) momenten, een export draaien om te zien wat de situatie binnen een bepaalde afdeling was. In Excel kun je verder extra filters en selecties op de gegevens toepassen.

Standaard bijlage meesturen met een offerte / order

Koppel eenmalig een bijlage aan een ordersoort en de desbetreffende bijlage wordt standaard bij elke offerte/order met die ordersoort meegestuurd. Prettig als je bijvoorbeeld de Algemene Voorwaarden als standaard bijlage wilt meesturen.

Performance verbeteringen

In iMUIS Online zijn algemene performance verbeteringen doorgevoerd die de laadtijd en gebruiksvriendelijkheid ten goede komen.

Related Articles