Release notes 4.5.5 – iMUIS Online

Versie 4.5.5

Pdf facturen uploaden via UBL Cloud

Via UBL Cloud kun je vanaf nu in- en verkoopfacturen in pdf-formaat uploaden. Hiermee wordt facturen verwerken nog makkelijker. Je kunt tot 5 pdf’s tegelijk uploaden. We raden het toevoegen van een UBL of XML-bestand aan voor een optimale herkenning van jouw factuur.

Uploaden facturen

Inclusief bedragen verwerken in UBL Cloud

De volledige verwerking van inclusief bedragen wordt nu ondersteund in UBL Cloud, gebruik makend van de juiste btw-codes.

Inzien UBL Cloud credit verbruik

Vanaf nu heb je direct inzichtelijk wat het creditverbruik is in een administratie. Je kunt dit bekijken voor alle administraties of filteren per administratie. Dit is vooral handig voor accountantskantoren die de credits doorbelasten aan hun klanten. Het creditverbruik is inzichtelijk via “Mijn MUIS” > tabblad “Portal Credits historie” en is vervolgens te downloaden naar Excel.

Portal Credits historie inzien

A. Hier vind je het tabblad “Portal Credits historie”
B. Filteren op administratie (in dit voorbeeld is gefilterd op administratie 100)
C. Credits historie exporteren naar Excel

Datum aanpassen in boekingsregels

Voor het aanpassen van een datumveld wordt bij het typen van de dag [gevolgd door enter] de reeds ingevoerde maand en het jaar aangevuld. Indien de vorige waarde nog ‘leeg’ was wordt de datum van vandaag gebruikt.

Gebruikersbeheer

Binnen gebruikersbeheer is het nu mogelijk om binnen administratietoegang te zoeken op naam. Hierdoor kunnen accountantskantoren sneller de juiste administratie koppelen aan de gebruiker.

Vereenvoudigde e-mail instellingen via onze servers

Indien gewerkt wordt via de MUIS-hosting, dan kan nu gemaild worden zonder dat de (ingewikkelde) SMTP-instellingen gebruikt hoeven worden. Dit is van toepassing bij het instellen van nieuwe gebruikers. De gebruiker hoeft alleen maar het e-mailadres in te vullen. Dit is vanaf deze versie beschikbaar op onze servers.

Versie 4.5.5a

In deze versie is met name regulier onderhoud uitgevoerd en zijn er performance verbeteringen doorgevoerd.

G-rekening toevoegen aan facturen

In de module Verkoop kun je via de layout instellingen van facturen kiezen op welke rekening (uit de basisgegevens algemeen) het verschil tussen het factuurbedrag en het bedrag voor de g-rekening moet worden gestort.

Versie 4.5.5b

In deze versie is met name regulier onderhoud uitgevoerd en zijn er performance verbeteringen doorgevoerd.

Related Articles