Release notes 4.5.3 – iMUIS Online


NIEUW: Mijn MUIS

Nieuw in iMUIS Online: “Mijn MUIS” klantenportaal. Vanaf nu kun je eenvoudig je eigen adresgegevens aanpassen in iMUIS Online. Deze informatie wordt dan ook in onze administratie aangepast. Zo zijn je adresgegevens altijd up-to-date bij ons. Daarnaast kun je in Mijn MUIS ook de facturen die je van ons ontvangt terugvinden. Zo heb je dus altijd je (kopie) factuur paraat. Binnenkort zal Mijn MUIS verder worden uitgebreid met handige functionaliteiten.

Per selectie van openstaande posten aanmaningen versturen

Bij “Openstaande facturen debiteuren” kun je nu per openstaande post/of selectie van openstaande posten een aanmaning afdrukken/mailen. Mochten er meerdere openstaande posten bij één debiteur horen dan kun je deze afzonderlijk van elkaar aanmanen en/of een betaalverzoek meesturen.

Formuliergroepen suppletietotalen toegevoegd aan btw-aangifte

Bedragen bij verschillende suppleties kunnen nu apart worden weergegeven.

Gebruikersrechten instellen

U kunt nu in gebruikersbeheer aangeven of u gebruik maakt van een eigen administratie en of hier aparte gebruikersrechten voor van toepassing zijn. Tevens kan er aangegeven worden of een gebruiker toegang krijgt tot het factuurregister van de MUIS-facturen voor iMUIS Online abonnementen.

Voortschrijdend saldo

Binnen grootboekinformatie is het voortschrijdend saldo toegevoegd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in je kasboek een snelle controle doen op een negatief saldo.

IBAN wordt gecontroleerd

Bij het aanmelden van een nieuwe iMUIS Online gebruiker wordt nu het IBAN op juistheid gecontroleerd. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je een cijfer te weinig invult.

IBAN wordt automatisch ingevuld

Bij de aanvraag van Speedbooks Rapportage wordt (indien bekend) je IBAN automatisch gevuld. Als deze nog niet bekend is bij ons kan deze aangevuld worden t.b.v. de automatische incasso.

Btw-aangifte signalement in het accountancydashboard

Vanaf nu kun je in het accountancydashboard eenvoudig filteren op administraties waarvoor er nog een btw-aangifte gedaan moet worden. Hierdoor heb je snel een overzicht van je werkvoorraad.

Signaal ICP-aangifte

Bij het aanmaken van een btw-aangifte wordt er een melding gegeven als er voor die periode ook een ICP-opgave moet worden gemaakt.

Twee factor authenticatie aangepast MUIS Live App

De twee factor optie “push bericht” via de MUIS Live App is vervangen door de Google Authenticator.

Artikelafbeeldingen sorteren

De volgorde van afbeeldingen werd bepaald aan de hand van invoer. Er is nu een knop gekomen waarmee je de sortering kan aanpassen.

Alle sweetalert meldingen zijn ge-restyled

Alle “sweetalert” melding in iMUIS Online zijn gerestyled. Daarnaast zijn ze nu ook eenvoudig te bedienen via Enter en Escape. De enter-toets kun je gebruiken voor Ok en de ESC-toets voor Annuleren/Afsluiten.

Credits overdragen aan een andere licentie-gebruiker

Je hebt nu de mogelijkheid om credits over te dragen aan een andere licentie. Dit werkt middels een code waar je de credits opboekt. Deze credits kunnen dan geïnd worden door de ontvanger van deze code. Lees hier meer.

Gekoppelde dossierstukken inzichtelijk bij een journaalpost

In het boekingsprogramma wordt nu ook getoond hoeveel dossierstukken er gekoppeld staan aan een journaalpost.

Tweede ‘overruler’ aangeven bij geavanceerd fiatteren

Je kunt nu bij UBL Cloud geavanceerd fiatteren tweede ‘overruler’ (fiatteur die alles mag fiatteren) opgeven.

Sneller een nieuwe gebruiker aanmaken

Vanuit het menu beheer kun je nu direct een nieuwe iMUIS Online gebruiker aanmaken.

Nieuwe gebruiker iMUIS Online

Extra controle op de inlogprocedure door een lock-out

Na 5x inloggen met een verkeerd wachtwoord wordt het inloggen gedurende 1 minuut geblokkeerd. Na 10x inloggen met een verkeerd wachtwoord wordt het inloggen 5 minuten geblokkeerd. Deze interval loopt steeds verder op.

Related Articles