Release notes 4.5.1 – iMUIS Online

Interactieve balans: periode van meerdere jaren naast elkaar

In de interactieve balans kan je nu bij de periode selecties meerdere jaren naast elkaar tonen. Dit houdt in dat je een periode die verspreid is over twee jaren toch naast elkaar kunt tonen. Bijvoorbeeld een overzicht met de periode oktober 2017 t/m augustus 2018. Lees hier meer.

Snel accorderen met een digitale handtekening

Wanneer je een nieuw iMUIS Online-abonnement wilt activeren kun je dit vanaf nu sneller en eenvoudiger regelen. Je kunt de aanvraag voor een nieuwe module namelijk direct digitaal ondertekenen met je muis of vinger. Lees hier meer.

Google Authenticator: nieuwe manier van twee factor authenticatie(2FA)

Je kunt nu ook Google Authenticator gebruiken als twee factor authenticatie. Naast SMS, Duo, E-mail heb je ook de gratis Google Authenticator beschikbaar. Lees hier meer.

Gebruikersbeheer uitgebreid: onderscheid soorten gebruikers

In gebruikersbeheer kan je nu onderscheid maken tussen de medewerkers (intern) van een accountantskantoor en de klanten (extern). Het voordeel hiervan is dat je eenvoudig een overzicht kunt generen van al je medewerkers. Hier lees je hoe je dit instelt.

Rapport activaoverzicht: veld omschrijving

Je kunt nu i.p.v. de zoeksleutel de omschrijving afdrukken op het rapport.

Onkostendeclaratie: IBAN toont alleen de laatste 3 cijfers 

I.v.m. AVG worden voor het afschrift dat u krijgt van de onkostendeclaratie alleen de laatste 3 cijfers in de e-mail getoond van het IBAN-nummer.

Debiteur saldo

Bij de selectie van debiteuren en crediteuren kun je nu het openstaand saldo zien. Dit maakt het makkelijker om de juiste relatie te kiezen.

Tweede eindfiatteur

Je kunt nu een tweede eindfiatteur opgeven bij ‘Geavanceerd fiatteren’ bij UBL Cloud Inkoopfacturen. Dit ter vervanging van je collega.

Nieuw rapport: verkoopstatistiek per artikel

Je hebt nu de beschikking over het rapport verkoopstatistiek per artikel.

Nieuw rapport: inkoopstatistiek per artikel

Je hebt nu de beschikking over het rapport inkoopstatistiek per artikel.

SBR taxonomie 2018 geïmplementeerd

De SBR taxonomie voor 2018 is geïmplementeerd. Dit is van toepassing op allerlei SBR-rapportages als Btw-aangifte, maar ook de KvK-rapportage.

RGS code zichtbaar maken

Je kunt in de stamtabel Grootboek nu ook de RGS-code in beeld zetten.

Related Articles