Mijn MUIS: adresgegevens wijzigen en facturen bekijken

Vanaf versie 4.5.3. is Mijn MUIS beschikbaar.

In Mijn MUIS kun je je adresgegevens wijzigen, zodat de nieuwste gegevens altijd bij ons bekend zijn. Naast het wijzigen van de adresgegevens kun je in Mijn MUIS je facturen inzien.

Om gebruik te maken van Mijn MUIS dien je betalingsplichtige te zijn.

Als je ondernemer bent en je betaalt de facturen zelf dan wordt Mijn MUIS standaard weergegeven in de rechterbovenhoek van iMUIS Online.

Als je als administratie- of accountantskantoor bepaalde medewerkers toegang wilt geven tot de facturen van MUIS Software kun je dit als volgt in te stellen:

Ga naar Beheer – Gebruikersbeheer / Administratietoegang – Gebruikersbeheer / Administratietoegang. Klik op de gebruiker die je toegang wilt verlenen tot de factuurinzage en klik op Gebruikerdetails. Vink het vinkje achter factuur inzage aan en klik op opslaan.

Vink Mijn MUIS

Je kunt nu via Mijn MUIS je facturen inzien.