KING Together aanvragen

Een accountant kan zijn klant voor €3,50 per maand KING Together aanbieden. Hiermee kan de klant volledig meekijken in de administratie, gebruik maken van de bankkoppeling, inkoopfacturen insturen en verkoopfacturen aanmaken met Spitsfactuur. Openstaande posten worden hierdoor direct bijgewerkt in de boekhouding en een accountant kan optimaal samenwerken met de klant.

KING Together aanvragen

Een accountant kan bij het aanvragen van een interne administratie in KING Accountancy ook direct een KING Together abonnement verstrekken.

Daarvoor ga je in KING Accountancy naar: Beheer > Administratiebeheer > klik op Kantoorlicentie in de tabel (achter de desbetreffende administratie van de klant). Vervolgens verschijnt het scherm Nieuwe gebruiker. Hier vul je de gegevens in en klik je op volgende. Er verschijnt een nieuw scherm en ook in dit scherm vul je de gegevens in. Als je op de knop volgende klikt is de nieuwe klant aangemaakt en heeft hij/zij toegang tot de administratie.

KING Together aanvragen accountant