Hoe plaats ik mijn eigen logo in iMUIS Online?

Je kunt het KING Software logo links boven in iMUIS Online vervangen voor jouw eigen logo. Je moet hiervoor wel beschikken over de juiste rechten binnen iMUIS Online. Alleen als je ‘online beheer’ gebruiker bent kun je deze aanpassing doorvoeren.

Hoe pas ik mijn logo aan?

Ga naar: Beheer > Systeeminstellingen > Logo plaatsen (is de tweede knop bovenaan).

Logo plaatsen iMUIS Online

Let op! Om iMUIS Online optimaal weer te geven raden wij aan het formaat van jouw logo maximaal 156 pixels breed bij 80 pixels hoog te maken.