Speedbooks Rapportagetool vernieuwd in KING Accountancy

Op maandag 6 september 2021 wordt de in KING Accountancy geïntegreerde Speedbooks Rapportagetool vernieuwd.

Met de vernieuwde Speedbooks Rapportagetool beschik je snel en eenvoudig over de juiste financiële rapportages. Door de naadloze integratie kun je op een gemakkelijke manier rapportages maken en cijfers inzien via het (volledig aanpasbare) online dashboard. In één oogopslag heb je overzicht van de financiële gegevens. Dit dashboard wordt automatisch gegenereerd als je een administratie inleest.

Wat is er nieuw?

Nieuw design online dashboard en meer grafiektypen
In het online dashboard vind je verbeterde grafische overzichten van:

  • Omzet
  • Kosten
  • Resultaten
  • Liquide middelen
  • Debiteuren
  • Crediteuren
  • Werkkapitaal

Extra handig aan deze overzichten is dat je kunt doorklikken op grootboeknummerniveau, mutatieniveau, boekingsniveau tot op de in KING Finance/KING Accountancy ingescande facturen. Naast de standaardgrafieken zijn ook eigen grafieken aan te maken, waarbij je de keuze hebt uit meer verschillende grafiektypes, te weten staaf-, lijn,- cirkel-, horizontale staaf- en vlakdiagrammen. Bovendien zijn er naast grafieken nu ook cijfergrids toegevoegd. Het dashboard is ook beschikbaar in een light of darkmodus.

Speedbooks dashboard dark Speedbooks dashboard light

Meer standaard rapportmodellen
Standaard worden al diverse kant en klare rapportmodellen meegeleverd. Ten opzichte van de vorige versie is het aantal standaardrapporten flink uitgebreid. Zo zijn er rapporten voor periodieke rapportages, management rapportages en jaarrekening beschikbaar.
Wanneer je een rapport aanmaakt wordt deze als Excel rapport gedownload. Handig als je bijvoorbeeld zelf nog een en ander wilt aanpassen of toevoegen. Aangepaste rapporten kunnen vervolgens weer worden geüpload zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

Documenten delen
In het nieuwe tabblad documenten kun je pdf documenten uploaden die via de browser zijn in te zien. Zo kun je een maandrapportage of jaarrekening digitaal beschikbaar stellen.

Speedbooks documenten

Related Articles