Release notes 4.5.6 – iMUIS

Versie 4.5.6

Automatisch btw-aangiftes eerste periode aanmaken

In iMUIS en iMUIS Online kun je aangeven dat er vanaf een specifieke periode begonnen kan worden met de btw-aangiftes. De btw-aangiftes van voorgaande (ontbrekende) periodes worden automatisch aangemaakt met aangiftemethode ‘Geen/externe aangifte’.

Bankieren Rabobank: internationaal betaalformaat gewijzigd

Per 1 mei stopt de Rabobank met de ondersteuning van het huidige buitenlandse betaalformaat BTL91. In de module Bankieren is het betaalformaat voor de Rabobank nu gewijzigd naar SEPA-formaat. Hiermee kun je dus ook na 1 mei gewoon internationale Rabobank betalingen verrichten via iMUIS Online.

Ter info: iMUIS klanten ontvangen voor 1 mei een update om hun software bij te werken. Bij de update naar de laatste versie van iMUIS wordt het uitschrijfformaat voor buitenlandse betalingen automatisch omgezet naar SEPA. Je hoeft dus verder niets te doen. Als jouw administratie bij MUIS Software wordt gehost, dan is dat al doorgevoerd. 

SBR KvK Rapportage

Bij het samenstellen van de KvK Rapportage kun je voor de type grondslag naast ‘commercieel’ nu ook ‘fiscaal’ selecteren om het rapport op te bouwen.

Related Articles