Interactieve balans (Grootboekinformatie)

Vereiste module: iMUIS Online Financieel
Bijgewerkt voor versie: Versie 4.5.1

Het informatiescherm Grootboekinformatie is vernieuwd en uitgebreid met handige functionaliteiten. Zo kun je nu nog makkelijker zoeken, jaren met elkaar vergelijken, periodes met elkaar vergelijken en deze vergelijkingen kun je zowel absoluut als procentueel en zowel in cijfers als in een grafiek bekijken. De vernieuwde interactieve balans is te vinden onder Financieel > Grootboek > Grootboekinformatie.

Zoekfunctie
De zoekfunctie binnen de interactieve balans is verbeterd. Je kunt nu binnen alle grootboekrekeningen zoeken op tekst en bedragen die geboekt zijn.

Periodetotalen
Wat ook nieuw is in de interactieve balans is het tabblad met de periodetotalen. Je kunt nu eenvoudig per grootboekrekening zien per (ingestelde) periode wat er op de grootboekrekening geboekt is. Ook kun je per grootboek meerdere jaren en periodes met elkaar vergelijken. Per boeking kan er ook direct doorgezoomd worden naar de desbetreffende boeking. Door deze nieuwe functionaliteit kun je eenvoudig een volledige boekingscontrole maken op bijvoorbeeld huursommen. Zijn er 12 perioden geboekt en zijn de bedragen gelijk.

Selectie periodetotalen
Vanaf versie 4.5.1. kun je een specifieke selectie toepassen op periodetotalen. Zo kun je een periode over bijvoorbeeld twee jaren vergelijken van oktober 2017 t/m augustus 2018.

Interactieve balans periode overzicht

Related Articles