Beginnen met de Spitsfactuur App

1. Beginnen met Spitsfactuur App
    Facturen die je maakt met Spitsfactuur worden opgeslagen in je administratie op de server. Als je gaat beginnen met Spitsfactuur op je telefoon of tablet zijn er vier scenario’s mogelijk:

1. Je werkt al met iMUIS Online en Spitsfactuur op je PC
      Log in met de Spitsfactuur App op je administratie.
      Weet je de domeincode niet? Informeer bij je accountant of kijk op je iMUIS Online factuur.
      Na het inloggen worden de instellingen van Spitsfactuur overgenomen uit je administratie.
    2. Je hebt een iMUIS Online administratie, maar je werkt nog niet met Spitsfactuur
      Log in met de Spitsfactuur App op je administratie.
      Weet je de domeincode niet? Informeer bij je accountant of kijk op je iMUIS Online factuur.
      Als de basisgegevens van de administratie niet volledig gevuld zijn dienen ze voor Spitsfactuur te worden aangevuld en gecontroleerd.
    3. Je wil gaan werken met de Spitsfactuur App en je zoekt een accountant die met MUIS werkt
      Tik op [Meld je aan] in het inlogscherm van de Spitsfactuur App.
      Kies de optie dat je een accountant zoekt
      De zoekpagina met accountants die met MUIS werken wordt getoond. Je kunt zoeken op plaatsnaam en op afstand vanaf jouw locatie.
    4. Je gaat zonder accountant beginnen met de Spitsfactuur App
      Tik op [Meld je aan] in het inlogscherm van de Spitsfactuur App.
      Kies “Nee, ik doe het zelf”.
      Wij maken een administratie voor je aan.
      Voer in het scherm “Aanmelden” je gegevens in.
      Vervolgens moeten de Spitsfactuur instellingen worden ingevuld en gecontroleerd.
  2. Aanmelden voor Spitsfactuur
    Met de link “Meld je aan” ga je naar het scherm Aanmelden van de Spitsfactuur App.
    Vul je naam, e-mailadres, mobiele nummer en KvK nummer in. Bedenk een wachtwoord en tik op Versturen.
    Even geduld terwijl op de server alles voor jouw nieuwe administratie in gereedheid wordt gebracht.
    Je keert terug naar het inlogscherm. Je domeincode en gebruikersnaam worden voorgesteld. Typ je wachtwoord en je kunt gaan beginnen met de Spitsfactuur App.